Редактор: e-mail: Кадър: БТВНе смятам, че правителството не си върши работата, но

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНе смятам, че правителството не си върши работата, но
Коментари Харесай

Каракачанов: Този модел на противопоставяне продължава 30 г. и ни направи най-бедната държава в Европа

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Не считам, че държавното управление не си прави работата, само че е наложително да има разговор, а не война сред институциите ". Това разгласи в ефира на БТВ вицепремиерът Красимир Каракачанов.

" Ако желаеме да има естествен разговор, то би трябвало да се търси някакъв компромис. Поради тази причина още на 6 септември споделих, че министър председател, президент, парламентарно показаните партии и протестиращите да седнат на една маса и най-сетне да начертаят пътя на България, а не да си играем на червени и сини, на русофили и русофоби, на американофили и амераканофоби, да се плюем, тъй като това е преференциално на партиите. Всяка от тях в такава обстановка си парцелира електората и го настройва за избори. Само че за страната това не е добре, а че не е добре го виждаме 30 години. Този модел на опълчване и ненавист ни направи най-бедната страна в Европа, а не бяхме такава, направи ни най-бързо изчезващата нация и не съм сигурен, че след 30 години отново ще ни има. След 30 години нашите деца и внуци ще бъдат малцинство в личната си страна, това демонстрира географския разбор. И не можем повече да си затваряме очите пред тези проблеми. Ако се седне на един разговор, сигурно и двете страни ще би трябвало да създадат някакъв компромис ", безапелационен бе той.
Според министъра на защитата, огромният спор е дали да има служебно държавно управление и предварителни избори. " Ако се стигне до разговор, е обикновено да се направи едно държавно управление еднообразно отдалечено от двата враждуващи лагера. Да се намерят хора, които ще са поръчител на спокойствието и ще подсигуряват провеждането на естествени избори. Когато споделих, че митингът сега съставлява общ брой на политически електорати, това не е митингът от юли месец. Сега както виждате на площада най-вече са електоратите на няколко партии. Организирани или неорганизирани, не желая да разясня. Две, три, пет хиляди индивида не са българския народ. Дори 15-20 хиляди души не са българския народ. Крайно време е да спрем тази нечиста сделка като се появят 200 души на площада и да споделят, че приказват от името на народа, тъй като това не е народа. Народът е 7 милиона ", сподели още Каракачанов.
" Не може един професор да употребява европейската естрада да ругатни България. Видяхме едни сякаш правозащитници, видяхме една симбиоза сред сякаш десни и леви,които проведоха един псевдодебат в Брюксел, който сякаш беше против корупцията, а защо приказваха - за гейбраковете, за роми, за по този начин наречените македонци в България. Извинявайте, но това, в случай че не е опетняване на България, това в случай че не е корист с тематиката народна власт, здраве да е ", добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР